Facebook

4 days ago

Intouch Coaching

Met veel plezier deel ik jullie mee dat wij op zoek zijn naar een paardje. Wat zoeken we precies? Een merrie of ruin van rond de 7 jaar (iets jonger mag ook), koel in het hoofd om alleen lange buitenritten te doen, een paardje dat 24/24 mee op de weide kan, tesamen met de andere paarden, niet groter dan 1,60 meter. Wie ons een tip kan geven, graag een mailtje naar inge@intouchcoaching.be. ...

View on Facebook

4 weeks ago

Intouch Coaching

Beste allemaal, alhoewel de waarschuwingen langs alle kanten komen, ga ik toch ook nog even het nodige herhalen:
Voor onze hondjes: enkel erg vroeg of erg laat wandelen, of sla gerust woensdag en donderdag over, dit zullen zij zelf ook veel prettiger vinden.
Voor onze paarden: zorg ervoor dat zij kunnen schuilen en schaduwrijke plaatsen hebben. Dit zijn geen temperaturen om een paard in de volle zon te zetten op de weide, laat ze dan 's nachts gaan.
Voor ons allen: doe rustig aan, houd je huis koel, en vooral drink voldoende water!!!
...

View on Facebook

2 months ago

Intouch Coaching

Warme dagen, heerlijk en tegelijk soms ook lastig, vooral die meest hete uren in de namiddag.
In mijn praktijk wordt alles dan even anders....de afspraken worden zoveel als mogelijk naar de ochtend en de late avond gebracht. Vandaag zijn we zo om 07h00 van start gegaan, heerlijk om dan al in het bos te zijn.
Ik ga hier mee in het tempo van de dieren, onze honden en paarden. De paarden verkiezen nu om vooral 's nachts te grazen, wanneer het koeler is, tijdens de dag staan zij voornamelijk te schuilen, dit is hun natuurlijk ritme. Ook de honden zoeken de koelte van binnen of de schaduw op. En ik, ik ga graag mee in hun ritme, wat actiever in de ochtend en de avond, overdag wat vertragen en de koelte opzoeken.

Hoe ervaren jullie dit zomerse ritme?
...

View on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *