Workshop met de paarden

Workshop met de paarden

Leiden en volgen: wat maakt het paard jou duidelijk?

In deze workshop met de paarden gaan we door het contact en de interactie met de paarden op zoek naar wat zij ons willen duidelijk maken over onszelf. Zegt jouw buitenkant hetzelfde als jouw binnenkant, is dit congruent? Kan jij vanuit rust jouw leiding neerzetten of zit er nog iets in de weg? Geef jij jezelf de kans om tot rust te komen en van hieruit om te gaan met de situatie?paardjes

Door oefeningen naast het paard wordt je bewustzijn verruimd: van je eigen lichaamstaal en de impact hiervan op communicatie.
Interactie met paarden vraagt om eerlijke en duidelijke lichaamstaal, in het hier en nu, in het moment, veel nadenken of piekeren werkt niet.
Paarden zijn meesters in het lezen van lichaamstaal van een mens, zij reageren sensitief en gevoelig op dat wat een mens communiceert. Zij geven eerlijke feedback en leren ons naar onszelf te kijken als we communiceren.

Voor deze workshop hoef je geen ervaring met paarden te hebben. Je zit niet op het paard, er wordt steeds gewerkt vanaf de grond en op de afstand die voor jou ok is.

Wanneer? Donderdag 30 mei van 09h30 tot 12h30
Waar? Intouch Coaching, Hoegaardsesteenweg 79, 3360 Opvelp
Tarief? 50 euro per persoon (BTW inbegrepen), inclusief drankje en versnapering, en uiteraard het gebruik van de paarden
max. 4 deelnemers!!

Inschrijven via inge@intouchcoaching.be

 

Enkele leuke reacties van de deelnemers van de vorige workshops:

Sturen:┬áDit gevoel kan ik echt nog niet onder woorden brengen. Hoe je met lichaamstaal zo’ n dier in draf kan laten gaan en dan weer naar stap. Terwijl ik eerst niet stond te springen om achter de kont van zo’n krachtig dier te lopen. Was hier de verbinding heel duidelijk te voelen. Wederzijds vertrouwen. Prachtig!

Een fijne workshop met fijne mensen. Over ont-moeten. Over paarden, over anderen.
maar vooral over jezelf: over het effect van lichaamstaal en het regelen van je volumeknop.
Het paard fungeert hier als spiegel en geeft altijd oprechte feedback.
Bovendien zorgen paarden voor instant happiness en dat was te zien aan de smile op het gezicht van elke deelnemer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *